Nep Uggs Herkennen

Echte of namaak Uggs?
Door het wereldwijde succes van Uggs en de enorme afzetmarkt die daarmee gepaard gaat, worden deze laarzen veelvuldig nagemaakt. Omdat Uggs geen merknaam is en meer een schoenenvorm, zoals slippers of sneakers ook zijn, zijn er veel namaak producten op de markt gekomen. Hoe kun je de echte toch onderscheiden van de namaak producten?

Uggs herkennen aan de doos

Het product komt uit Australiƫ en worden gemaakt van de beste wol van schapen. Op de doos van de schoenen plakken de producenten tegenwoordig een reflecterende beveiligingssticker met twee kenmerken erop. Draai de doos ronde en de zonnen zullen veranderen van zwart naar wit. Als u vervolgens de doos in een scherpe hoek houdt zal het Uggs logo verschijnen. De meeste namaak versies hebben dit niet op hun doos zitten.

Uggs herkennen aan de laarzen zelf

Ook in aan de laarzen zelf kunt u zien of het authentieke producten zijn of niet. De label zit ingenaaid in de linkerlaars en bevat dezelfde kenmerken als hierboven beschreven op de doos. Op de label moeten verder nog de samenstelling van het product beschreven staan.

De verschillen zijn groot

De verschillen tussen de originele en de namaak zijn ook terug te zien in de prijs. Een paar originele Uggs kost al snel rond de honderd zeventig Euro, waar namaak modellen al vanaf twintig Euro te verkrijgen zijn. Door de rage zien namaak laarzen er vaak ook meer trend gericht uit en hebben ze felle kleuren en allerlei franjes die de originele schoenen niet hebben.

De Keus is aan jou

Uggs zijn hot en of je nu namaak of de echte draagt, u gaat mee met de trend als u ze aanschaft. U zou zichzelf moeten afvragen of u zo veel geld wilt uitgeven aan de originele versie? Ze bieden de zekerheid van koude en warme voeten, maar hoe noodzakelijk is het om dat te hebben? Goedkopere versies bieden ook warmte en kosten minder. Met een paar originele producten zult u zeker de show stelen, maar ook uw portemonnee moeten leeg trekken.