Uggs Nederland

Uggs Nederland is niet meer weg te denken

In een ongekend korte tijd heeft Uggs Nederland veroverd. Het merk, dat is voortgekomen uit de behoefte van Australische surfers om voor en na het surfen warme voeten te hebben, heeft via de Verenigde Staten gestaag de hele wereld veroverd. Het grote succes kwam in de jaren negentig. Vanaf dat moment verloren steeds meer beroemdheden hun hart aan de comfortabele laarzen van Uggs. Vandaag de dag is het merk ook stevig verankerd in het Nederlandse modebeeld. Uggs Nederland willen we niet meer kwijt!

Met Uggs Nederland van top tot teen stijlvol op pad

Uggs staat voor veel mensen synoniem aan de klassieke laarzen met schapenvacht. Velen weten niet dat het populaire merk tegenwoordig ook andere modellen maakt. We kunnen zelfs stellen dat de collectie van Uggs Nederland haast te breed is om in detail op te noemen. Voor de dames zijn er behalve de laarzen sneakers, instappers, sandalen, sleehakken en zelfs slippers verkrijgbaar. Ook de heren kunnen uiteraard kiezen uit de klassieke laarzen in diverse uitvoeringen en kleuren. Daarnaast bevat het aanbod voor hen robuuste schoenen, canvas sneakers, geklede veter- en instapschoenen en zomerse slippers. En wist u dat Uggs Nederland voor de dames ook zomeraccessoires en zelfs tassen in de collectie heeft? Voortaan kunt u volledig in stijl op pad!

 

Uggs Nederland ook voor kinderen

De geweldig leuke kindercollectie van Uggs heeft beslist bijgedragen aan het grote succes van Uggs in ons land. Zijn het niet de moeders die kiezen voor de kindermodellen van Uggs, dan zijn het wel de kinderen zelf die haarfijn aangeven dat ze Uggs willen. De collectie biedt diverse modellen voor zowel de grotere kinderen als de allerkleinsten. Onweerstaanbaar voor de zomer zijn bijvoorbeeld de kinderklompen, verkrijgbaar in diverse, vrolijke kleuren. En wat te denken van de minislippers met een hielbandje bekleed met schapenwol voor de allerkleinsten? Helemaal leuk voor een trendy look op het strand of bij het zwembad! En uiteraard ontbreken ook in de kindercollectie de klassieke Uggs laarzen niet.